Flaming June med BT har varit en personlig favorit sedan den kom 1997. Det är trance som verkligen fått mina skor att springa lite längre under löparrunderna och enligt mig den absolut bästa låt BT (Brian Transeau) släppt.

Följ på Apple Music

Låten i sig har återutgetts några gånger genom åren och det har ständigt kommit nya remixar på låten. Originalet släpptes bland annat med ett episkt samarbete mellan BT och Paul van Dyk samt att även Chicane remixade låten något senare. Men jag måste nog säga att Dan Thompsons remix som släpptes idag hörde till de bättre.

Den behåller mycket från originalet, men beatet är tyngre och produktionen fylleigare. Man skulle nog kunna kalla den för en uppgradering mer än en remix kanske? Hursomhelst. Grym var den i alla fall och den är redan inlags i min träningsspellista på Apple Music.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011