Med singeln Girl like me får vi första smakprovet från I Am Boleyns kommande album Lost In Space som släpps nästa sommar.

Apple Music Svensk Pop

Singeln bjuder oss på en retrodoftande elektroballad som handlar om en kärleksaffär mellan en aliendrottning och en människa. Allt byggs upp med drömliknande synthar och skönt R&B-beat som löper igenom låten. En ballad för oss fans av synthwave och den där retrovåg av musik som vi just nu befinner oss i.

Girl like me är skriven av artisten tillsammans med Lune och Pär Westerlund och du hör resultatet här i bloggen.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.