Kriget i Ukraina påverkar oss alla på ett eller annat sätt. När Patrik Adolfsson träffade Ukrainare som berättade om kriget fick han inspiration till singeln Mitt land brinner.

Popmuzik Podcast

Här får vi uppleva en frustrerad och arg artist som förmedlar de upplevelser han fått berättat för sig ur ett förstapersonsperspektiv. Hur folk förlorat nära och kära och hur hem raseras av ryssens missiler. Allt till ett elektropunkigt arrangemang med mycket energi, som gjord för att dansa loss till och få ut sin frustration över all skit som ryssen gör mot Ukraina och vår värld just nu.

Just nu jobbar Patrik på en EP som heter KROPPSKONTROLL som går i just denna låts elektropunkiga stil, samt att han även har en del mer synthpopiga låtar på gång under vintern. Så det kommer mer musik med Patrik kommande månaderna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.