Caroline Polachek arbetar sakta men säkert mot sitt andra album Desire, I Want To Turn Into You som släpps den 14:e Februari och med det följer artisten upp Pang från 2019.
Från det kommande albumet släpper artisten här den fjärde singeln Welcome to my island, låten som även inleder albumet och som innehåller albumtiteln i texten.

Popmuzik Podcast

Produktionen är medryckande. Doftar synthigt 80-tal och dramatisk sång och primalskrik. Det är lite skruvat, men ändå hitigt med sin dansanta och euforiska stil. För produktionen står sångerskan tillsammans med Dan Nigro, Danny L Harle, A. G. Cook och Jim E-Stack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.