Måste ju säga att Lancelot vuxit till sig sedan han var med i Melodifestivalen och sjöng Lyckliga slut. Hans senaste singlar har ju varit riktigt nice och det blir absolut inte sämre när han nu bjuder in bästa Lisa Howard för att leverera duetten Förbjudet land.

Följ på Apple Music

Låten är skriven av artisterna tillsammans med Christian Persson och Gustaf Holter. Allt inleds med en gitarr och bygger sedan sakta upp till en episk poplåt och förbjuden kärlek. En riktig arenalåt med armar och mobillamporna i luften. Magisk pop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011