Måste ju säga att Lancelot vuxit till sig sedan han var med i Melodifestivalen och sjöng Lyckliga slut. Hans senaste singlar har ju varit riktigt nice och det blir absolut inte sämre när han nu bjuder in bästa Lisa Howard för att leverera duetten Förbjudet land.

Popmuzik Podcast

Låten är skriven av artisterna tillsammans med Christian Persson och Gustaf Holter. Allt inleds med en gitarr och bygger sedan sakta upp till en episk poplåt och förbjuden kärlek. En riktig arenalåt med armar och mobillamporna i luften. Magisk pop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.