Dags för en debutant här i bloggen. Det är Tom Bandy & The Eternal Summer Break som släpper singeln I’m so tired och med det ger oss första smakprovet från kommande debutalbumet.
Bandet själva är ett multimedialt konstprojekt baserat i Sverige, Brasilien och Indonesien, vars mål är att återuppliva popmusik och litteratur, och konst i allmänhet. Under de kommande månaderna kommer de släppa en ny singel den första fredagen i varje månad. Sedan blir det ett helt album någon gång under våren eller sommaren.

Nordiska Favoriter

I’m so tired bjuds vi på punkig indierock som kraftigt inspirerats av Joy Divisions ljudbild, medan sångaren malande berättar att han är trött mest hela tiden. På morgonen, mitt på dagen och kvällen. Någon som personen i fråga är ganska trött på.

I videon till I’m so tired tar vi oss igenom gatorna i Belem, Brasilien och allt inleds med en person som talar om för filmaneren att här fick man inte filma.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011