Dags för en debutant här i bloggen. Det är Tom Bandy & The Eternal Summer Break som släpper singeln I’m so tired och med det ger oss första smakprovet från kommande debutalbumet.
Bandet själva är ett multimedialt konstprojekt baserat i Sverige, Brasilien och Indonesien, vars mål är att återuppliva popmusik och litteratur, och konst i allmänhet. Under de kommande månaderna kommer de släppa en ny singel den första fredagen i varje månad. Sedan blir det ett helt album någon gång under våren eller sommaren.

Popmuzik Popcast

I’m so tired bjuds vi på punkig indierock som kraftigt inspirerats av Joy Divisions ljudbild, medan sångaren malande berättar att han är trött mest hela tiden. På morgonen, mitt på dagen och kvällen. Någon som personen i fråga är ganska trött på.

I videon till I’m so tired tar vi oss igenom gatorna i Belem, Brasilien och allt inleds med en person som talar om för filmaneren att här fick man inte filma.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.