Gabriel Paris är en artist med bas i Sydney, Australien. Under åren har han skrivit hits för flera olika artister, så som GRAACE, Xavier Dunn, Rhea Robertson och Luke Wylde bara för att nämna några.
De senaste åren har Paris även släppt låtar under eget namn och det är nu dags för hans andra för i år med singeln I cried.

Apple Music

Här bjuder Gabriel oss på en härligt medryckande poplåt med ett lika positivt budskap: att hålla de människor som betyder mest för en nära när livet är tufft. Att helt enkelt förstå att de varit i samma sits som du någon gång och då är det bättre att hålla dem nära än att avvisa dem.

Låtens underbara känsla fick i alla fall mig på riktigt bra humör. Så definitivt värd att lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.