Gabriel Paris är en artist med bas i Sydney, Australien. Under åren har han skrivit hits för flera olika artister, så som GRAACE, Xavier Dunn, Rhea Robertson och Luke Wylde bara för att nämna några.
De senaste åren har Paris även släppt låtar under eget namn och det är nu dags för hans andra för i år med singeln I cried.

Favoriter Apple Music

Här bjuder Gabriel oss på en härligt medryckande poplåt med ett lika positivt budskap: att hålla de människor som betyder mest för en nära när livet är tufft. Att helt enkelt förstå att de varit i samma sits som du någon gång och då är det bättre att hålla dem nära än att avvisa dem.

Låtens underbara känsla fick i alla fall mig på riktigt bra humör. Så definitivt värd att lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.