Gabriel Paris är en artist med bas i Sydney, Australien. Under åren har han skrivit hits för flera olika artister, så som GRAACE, Xavier Dunn, Rhea Robertson och Luke Wylde bara för att nämna några.
De senaste åren har Paris även släppt låtar under eget namn och det är nu dags för hans andra för i år med singeln I cried.

Favoriter Apple Music

Här bjuder Gabriel oss på en härligt medryckande poplåt med ett lika positivt budskap: att hålla de människor som betyder mest för en nära när livet är tufft. Att helt enkelt förstå att de varit i samma sits som du någon gång och då är det bättre att hålla dem nära än att avvisa dem.

Låtens underbara känsla fick i alla fall mig på riktigt bra humör. Så definitivt värd att lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011