Pressbild

Till ett emotionellt pianoarrangemang levererar LOVA gåsbud när hon här släpper singeln Happy again, som också är första smakprovet från sångerskans kommande EP.
Det är otroligt snyggt uttryck. Avskalat arrangemang som verkligen lyfter fram LOVAs röst och ord. Allt skrivet av sångerskan tillsammans med Hilda Stenmalm och Elvira Anderfjärd. För produktionen står Popmuzik-favoriten Kerstin Ljungström.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar LOVA:

Happy again känns lika aktuell och sann mot mig själv nu, som när jag skrev den. Den handlar om att förlora sig själv till en passion eller en person och att älska något så mycket så man tappar bort sig själv i det. För mig handlar låten om min relation till musiken och musikbranschen. För oavsett hur mycket jag älskar musiken och mitt jobb finns det stunder där jag kompromissar för mycket med mig själv och min hälsa. Jag skrev låten för att påminna mig själv om att ta ett steg tillbaka då och då för att få lite perspektiv. Jag är så tacksam över att få jobba med något jag har älskat sedan jag var liten, men det är inte värt att förlora sig själv på grund av det.”

LOVA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011