Luciana Zogbi är en sångerska, kompositör samt YouTuber från Brazilien som i dagsläget har över 2,8 miljoner följare på YouTube. Det var i fjol som hon började släppa sin egna musik efter att ha spelat in olika covers tidigare.

Popmuzik Podcast

Zogbis senaste singel är Ropes. En till arrangemanget och produktionen ganska mörk låt, men som huserar en upplyftande budskap att skära bort de saker som håller tillbaka en och istället leva som den man faktiskt är. Något som sångerskan visualiserar i musikvideon där hon klipper av sig håret som håller fast henne.

Om Ropes berättar sångerskan:

Ropes är nog min favoritlåt och musikvideo. Det är en låt om hur de identiteter vi bygger för oss själva håller ihop oss och ger oss mening men också håller oss tillbaka från förändring och tillväxt. Jag har alltid tänkt på mig själv som melankolisk och ledsen, men började nyligen ifrågasätta det. Hur mycket av det är jag egentligen? Hur mycket kan jag förändra och fortfarande vara mig själv? Så jag skär bort de delar av min identitet som håller mig tillbaka. Så ja. Istället för att gå i terapi skriver jag bara låtar.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011