Luciana Zogbi är en sångerska, kompositör samt YouTuber från Brazilien som i dagsläget har över 2,8 miljoner följare på YouTube. Det var i fjol som hon började släppa sin egna musik efter att ha spelat in olika covers tidigare.

Nordiska Favoriter

Zogbis senaste singel är Ropes. En till arrangemanget och produktionen ganska mörk låt, men som huserar en upplyftande budskap att skära bort de saker som håller tillbaka en och istället leva som den man faktiskt är. Något som sångerskan visualiserar i musikvideon där hon klipper av sig håret som håller fast henne.

Om Ropes berättar sångerskan:

Ropes är nog min favoritlåt och musikvideo. Det är en låt om hur de identiteter vi bygger för oss själva håller ihop oss och ger oss mening men också håller oss tillbaka från förändring och tillväxt. Jag har alltid tänkt på mig själv som melankolisk och ledsen, men började nyligen ifrågasätta det. Hur mycket av det är jag egentligen? Hur mycket kan jag förändra och fortfarande vara mig själv? Så jag skär bort de delar av min identitet som håller mig tillbaka. Så ja. Istället för att gå i terapi skriver jag bara låtar.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.