Vibi är en artist från Kanada, som egentligen heter Valerie Borghesi men som släpper musik under detta artistnamn.

Apple Music Svensk Pop

Vibi började släppa musik 2020 och har sedan dess släppt fyra singlar fram tills i fjol. Nu är det dags för artisten att släppa Nights like this. En skönt medryckande och funkig poplåt med stadig trumtakt och skön basgång som förstärks av gitarren.

Om singeln berättar Vibi för bloggen:

”Jag vill att den här låten ska vara fylld av starka känslor. Medan du är i det är det intensivt och du kan till och med tycka synd om dig själv, men i slutet av det känner du dig bemyndigad att äga dina känslor.”

Nights like this är skriven av sångerskan tillsammans med Graydon Welbourn och Daniel Nicoletti.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.