POP! Finns det något bättre. Courtney Govan bjuder på ren och skär popglädje när hon släpper den energifyllda popdängan Sofa. Hångel på soffan känns som en universell mätsticka för pirr oavsett ålder och den aktuella låten syftar till att påminna om en ny förälskelse.

Skicka in din musik

Produktionen studsar fram med sina varma elgitarrer och lekfulla hookar. Såklart har även sångaren den goda smaken att inkludera elektroniska inslag som gör att vi landar någonstans i danspopens värld. Fylld av hela regnbågens färger för låten mig till en skimrande plats där det är tillåtet att älska den man vill. Singeln är en hymn till glädje, kärlek och lust vilket porträtteras autentiskt och starkt.

”I flera år har det varit så viktigt för min mentala hälsa att skriva musik som har handlat om att navigera i livet i en överviktig kropp. Men Sofa handlar om att det är lika viktigt att komma ihåg att när vi reflekterar över tider då vi kanske inte har fattat de bästa besluten kan vi fortfarande känna glädje och skratt under dessa stunder. Vi samlar alltid på oss erfarenheter.”

Courtney Govan

Govan är stark förespråkare för hbtq+ frågor och i linje med sångarens personlighet tydliggör låten hur viktigt det är att hitta frihet utan press.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011