POP! Finns det något bättre. Courtney Govan bjuder på ren och skär popglädje när hon släpper den energifyllda popdängan Sofa. Hångel på soffan känns som en universell mätsticka för pirr oavsett ålder och den aktuella låten syftar till att påminna om en ny förälskelse.

Favoriter Apple Music

Produktionen studsar fram med sina varma elgitarrer och lekfulla hookar. Såklart har även sångaren den goda smaken att inkludera elektroniska inslag som gör att vi landar någonstans i danspopens värld. Fylld av hela regnbågens färger för låten mig till en skimrande plats där det är tillåtet att älska den man vill. Singeln är en hymn till glädje, kärlek och lust vilket porträtteras autentiskt och starkt.

”I flera år har det varit så viktigt för min mentala hälsa att skriva musik som har handlat om att navigera i livet i en överviktig kropp. Men Sofa handlar om att det är lika viktigt att komma ihåg att när vi reflekterar över tider då vi kanske inte har fattat de bästa besluten kan vi fortfarande känna glädje och skratt under dessa stunder. Vi samlar alltid på oss erfarenheter.”

Courtney Govan

Govan är stark förespråkare för hbtq+ frågor och i linje med sångarens personlighet tydliggör låten hur viktigt det är att hitta frihet utan press.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.