Med ett härligt driv och skön retrokänsla som påminner om en klassisk Springsteen-låt ger den brittiska artisten Sean C Kennedy oss singeln Hurts to see you go.

Popmuzik Podcast

Med singeln bjuder artisten oss på en klassisk berättelse om olycklig kärlek. Att vissa förhållanden tyvärr inte är menade att vara, även om de på ytan verkar perfekta.

Om sitt arbete berättar artisten för bloggen:

”Att ha tålamod har varit en vacker inlärningskurva när det kommer till min konst. Jag måste låta mig själv växa innan jag släpper musik igen.”

Sean släppte albumet Let Life Love You 2020 och sedan fick vi EP:n Big Heart i fjol. Just nu jobbar artisten mot sitt kommande album som släpps nästa år. Tills dess kan du bygga upp förväntningarna tillsammans med singeln Hurts to see you go.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.