Lilla Björn består av medlemmar från Piteå, Umeå, Stockholm och Göteborg. De bildades 2011 på musikhögskolan i Piteå och efter examen har de då flyttat ut i landet, men träffas regelbundet för att spela in och skapa musik ihop. Tillsammans gör de pop/rock med inspiration från den svenska proggen.

Popmuzik Popcast

Nu är Lilla Björn aktuella med singeln Sjung. En låt som mer går i bluesens tecken och som i stora drag handlar om att alla bär på en sång som kan sjungas till vem som helst. I detta fallet riksdagsmannen, fiskaren eller det gamla paret i huset mittemot. Charmigt och skönt upplägg och känsla.

Med singeln får vi första smakprovet från bandets kommande debut-EP som släpps den 31:a Mars.

Lilla Björn

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.