Lilla Björn består av medlemmar från Piteå, Umeå, Stockholm och Göteborg. De bildades 2011 på musikhögskolan i Piteå och efter examen har de då flyttat ut i landet, men träffas regelbundet för att spela in och skapa musik ihop. Tillsammans gör de pop/rock med inspiration från den svenska proggen.

Favoriter Apple Music

Nu är Lilla Björn aktuella med singeln Sjung. En låt som mer går i bluesens tecken och som i stora drag handlar om att alla bär på en sång som kan sjungas till vem som helst. I detta fallet riksdagsmannen, fiskaren eller det gamla paret i huset mittemot. Charmigt och skönt upplägg och känsla.

Med singeln får vi första smakprovet från bandets kommande debut-EP som släpps den 31:a Mars.

Lilla Björn

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.