Lilla Björn består av medlemmar från Piteå, Umeå, Stockholm och Göteborg. De bildades 2011 på musikhögskolan i Piteå och efter examen har de då flyttat ut i landet, men träffas regelbundet för att spela in och skapa musik ihop. Tillsammans gör de pop/rock med inspiration från den svenska proggen.

DOLBY ATMOS

Nu är Lilla Björn aktuella med singeln Sjung. En låt som mer går i bluesens tecken och som i stora drag handlar om att alla bär på en sång som kan sjungas till vem som helst. I detta fallet riksdagsmannen, fiskaren eller det gamla paret i huset mittemot. Charmigt och skönt upplägg och känsla.

Med singeln får vi första smakprovet från bandets kommande debut-EP som släpps den 31:a Mars.

Lilla Björn

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011