Maura Whitman följer upp singlarna I Don’t Need You och Roulette med nya The Difference. Här sjunger hon att ha hittat just den där personen som förändrar hela ens världsbild och kastar omkull allt hon tidigare trott på om kärlek. 

The Difference beskriver resan för att upptäcka ditt självvärde och känslan av att vara i en relation med någon som verkligen älskar dig för dig. Den här låten betonar tanken att vara sårbar med någon ny som helt kan förändra ditt perspektiv på vad du förtjänar och låter dig inse att du räcker, ”

Maura Whitman

Produktionen är helt klart snyggt konstruerad pop och bär på en voice-chop refräng som verkligen tilltalar mig. Det känns bitterljuvt när sångerskan sjunger om tidigare förhållanden som lämnat henne hjärtkrossad. Men när refrängen sedan presenterar sig finns en hoppfullhet och styrka som verkligen speglar innebörden av låten. Genom att kombinera känslomässig närhet, med attityd och starka pop-hooks gör artisten rytmiskt stark popmusik. 

Förra året var speciellt svårt för Maura då musiken blev särkopplad från henne. Men när hon väl fick inta studion igen kände artisten sig omedelbart som hemma. Med ny musik i sikte och omnämnde som en av Kanadas mest självklara stjärna och röst känns det som framtiden ligger för fötterna. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply