EDM och drömsk elektronisk eufori blandas på singeln Notebook. Bakom produktionen finner vi duon Haus Flore som består av låtskrivaren Maxime Boublil och producenten Dominik Falkowski. Tillsammans med sångerskan Cristina Luyos skapar de tre en explosiv och dynamisk lyssning med stor dramatik. Dispositionen är filmisk och berättande starkt. Tittar vi närmare på innebörden talar singeln om rädslor och hoppfullhet relaterat till kärlek. Önskan är att skildra en karaktär som kämpar med att hitta sann kärlek men som destruktivt väljer förhållanden och situationer.

Favoriter Apple Music

”Jag vill inte bli kär om jag är ensam, om jag inte kan andas eller berätta för någon om det. Jag vill bara skriva orden där jag kan hitta en annan plats, ett annat liv.”

Haus Flores

Dansant men ändå hjärtskärande rör denna elektroniska singel upp en mängd känslor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.