EDM och drömsk elektronisk eufori blandas på singeln Notebook. Bakom produktionen finner vi duon Haus Flore som består av låtskrivaren Maxime Boublil och producenten Dominik Falkowski. Tillsammans med sångerskan Cristina Luyos skapar de tre en explosiv och dynamisk lyssning med stor dramatik. Dispositionen är filmisk och berättande starkt. Tittar vi närmare på innebörden talar singeln om rädslor och hoppfullhet relaterat till kärlek. Önskan är att skildra en karaktär som kämpar med att hitta sann kärlek men som destruktivt väljer förhållanden och situationer.

Popmuzik Podcast

”Jag vill inte bli kär om jag är ensam, om jag inte kan andas eller berätta för någon om det. Jag vill bara skriva orden där jag kan hitta en annan plats, ett annat liv.”

Haus Flores

Dansant men ändå hjärtskärande rör denna elektroniska singel upp en mängd känslor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.