Trion Tiger är tillbaka i bloggen och den här gången heter låten Runaway Baby. Likt den vackraste av lullabys bjuds vi på ömsint sång med innerlig text och en nervkittlande sånginsats. Det aktuella släppet beskrivs som bandets mest intima hitintills och kan ses som en stillbild av en stund där allt brister. Stor eloge för valet att skala ner produktionen och hålla det simpelt och organiskt. Trots att trion beskriver sig som indie skulle jag vilja säga att detta landar väldigt nära pop och det är inget annat än underbart. Hookig melodi och självklara punchlines gör att texten fastnar och man vill lyssna på repeat.

Följ på Apple Music

Runaway Baby markerar det fjärde från kommande albumet Tango i natten som droppar framåt vårkanten. I samband med albumsläppet inleder även Tiger sin vår- och sommarturné.

Tiger

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011