Flawes är den spännande nya brittiska pop-trion som efter debutalbumet Highlights fått en stor genomslagskraft i hemlandet. Att de därtill är ett riktigt bra live-band har fått fans att hungra efter mer. Återigen aktuella med nya singeln Is it any wonder presenterar de sin mest kommersiellt gångbara låt hitintills.

KMR Studios

Is it any wonder är en låt som betyder mycket för oss tre och sammanfattar exakt det ögonblick du har bestämt dig för att klippa banden i ett förhållande. Refrängen förutspår att någon gång i framtiden kommer polletten att trilla ned och de kommer att inse vad de har gjort och tänka: Är det konstigt att jag var kvar? Det var en enkel och naturlig låt att skriva på, en sån där texten bara rann ut! Det sätter tonen för mycket av den andra nya musiken som vi gör.”

Flawes

Is it any wonder blandar bandet rock med pop på ett drömskt och euforisk sätt. Tillhörande video visar upp bandets lysande live-förmågor och går i mjuka pasteller. Allt lekfullt och smakfullt avvägt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.