Flawes är den spännande nya brittiska pop-trion som efter debutalbumet Highlights fått en stor genomslagskraft i hemlandet. Att de därtill är ett riktigt bra live-band har fått fans att hungra efter mer. Återigen aktuella med nya singeln Is it any wonder presenterar de sin mest kommersiellt gångbara låt hitintills.

DOLBY ATMOS

Is it any wonder är en låt som betyder mycket för oss tre och sammanfattar exakt det ögonblick du har bestämt dig för att klippa banden i ett förhållande. Refrängen förutspår att någon gång i framtiden kommer polletten att trilla ned och de kommer att inse vad de har gjort och tänka: Är det konstigt att jag var kvar? Det var en enkel och naturlig låt att skriva på, en sån där texten bara rann ut! Det sätter tonen för mycket av den andra nya musiken som vi gör.”

Flawes

Is it any wonder blandar bandet rock med pop på ett drömskt och euforisk sätt. Tillhörande video visar upp bandets lysande live-förmågor och går i mjuka pasteller. Allt lekfullt och smakfullt avvägt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011