Vi bjuds på vardagsrealism från Luleå när Bo Selinder släpper singeln Inget väsen. Tillsammans gör vi nedslag i livet. Ett liv som består av fiskgratäng, spruckna skärmar på mobiler och ensamhet. Det är snyggt målat skulle jag säga. Livet är inte så spännande och Instagramvänligt som man kanske tror. Livet är mest så som Selinder beskriver i låten.

Popmuzik Lover

”Det känns lite läskigt att släppa den låten. Tror många ser mig som en skojfrisk underhållare men det här blir något annat, det är nog den mest sorgsna låt jag gett ut hittills.”

Bo Selinder

Personligen älskade jag refrängen här. Snygg melodi och arrangemang som lyfter och gör att Inget väsen ändå gör lite väsen av sig.

​Den 28:e Oktober släpper Bo albumet Andra Rummet, från vilken Inget väsen är tagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.