Vi bjuds på vardagsrealism från Luleå när Bo Selinder släpper singeln Inget väsen. Tillsammans gör vi nedslag i livet. Ett liv som består av fiskgratäng, spruckna skärmar på mobiler och ensamhet. Det är snyggt målat skulle jag säga. Livet är inte så spännande och Instagramvänligt som man kanske tror. Livet är mest så som Selinder beskriver i låten.

Apple Music Svensk Pop

”Det känns lite läskigt att släppa den låten. Tror många ser mig som en skojfrisk underhållare men det här blir något annat, det är nog den mest sorgsna låt jag gett ut hittills.”

Bo Selinder

Personligen älskade jag refrängen här. Snygg melodi och arrangemang som lyfter och gör att Inget väsen ändå gör lite väsen av sig.

​Den 28:e Oktober släpper Bo albumet Andra Rummet, från vilken Inget väsen är tagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.