Lindsay Liebro slog igenom i fjol när debutsingeln Wasted potential exploderade på TikTok, där lyssnare trodde det var en osläppt låt av Taylor Swift. Låten har i skrivande stund över en miljon spelningar på Spotify, så ingen dålig start. Ibland ska man ha tur med algoritmerna.

DOLBY ATMOS

Nu är artisten tillbaka för att följa upp singeln med Coincidence. En rockig poplåt med stark melodi och skönt driv. En låt som visar vägen mot artisten debutalbum som släpps nästa år.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011