På fredag är det dags! Då kommer äntligen Rina Sawayamas enormt efterlängtade album Hold The Girl. Innan världsturné och erövrande av popvärlden bjuder hon dock på en sista singel. Hurricane som likt många av artistens låtar presenterades nyligen som en av BBC 1’s Hottest Records för veckan. Låten är ett pop-rockspår som talar om att erövra och njuta av de utmaningar som livet ställer på en. Sångaren visar upp en orädd styrka när hon balanserar mellan krispig rock och mjuk pop med lysande hook.

DOLBY ATMOS

Plattan kommer innehålla samtliga tidigare släppta singlar och följer upp det kritikerrosade SAWAYAMA från 2020. Här kommer vi lyssnare återigen kunna höra hur sångaren oklanderligt kombinerar personliga och intima berättelser med arenapop. Siktet är att skapa ett ännu mer ambitiöst popalbum än det första. För att uppnå detta har Rina tillägnat ett och ett havt år åt att finslipa sitt sound. Producentlistan sträcker sig lång och vi kan inte annat än skatta oss lyckliga att få lyssna in denna explosiva låtsamling.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011