På fredag är det dags! Då kommer äntligen Rina Sawayamas enormt efterlängtade album Hold The Girl. Innan världsturné och erövrande av popvärlden bjuder hon dock på en sista singel. Hurricane som likt många av artistens låtar presenterades nyligen som en av BBC 1’s Hottest Records för veckan. Låten är ett pop-rockspår som talar om att erövra och njuta av de utmaningar som livet ställer på en. Sångaren visar upp en orädd styrka när hon balanserar mellan krispig rock och mjuk pop med lysande hook.

Popmuzik Popcast

Plattan kommer innehålla samtliga tidigare släppta singlar och följer upp det kritikerrosade SAWAYAMA från 2020. Här kommer vi lyssnare återigen kunna höra hur sångaren oklanderligt kombinerar personliga och intima berättelser med arenapop. Siktet är att skapa ett ännu mer ambitiöst popalbum än det första. För att uppnå detta har Rina tillägnat ett och ett havt år åt att finslipa sitt sound. Producentlistan sträcker sig lång och vi kan inte annat än skatta oss lyckliga att få lyssna in denna explosiva låtsamling.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.