Första singeln från Nya Zeeländska Phoebe Vic kommande EP heter Starting again. Till en varm och mysig produktion utforskar låten att vara fast i en oändlig cykel av ångest som man inte kan ta sig ur. 

Följ på Apple Music

”När du vet att den nuvarande vägen tar dig tillbaka till samma plats men du fortsätter framåt i alla fall, eftersom du inte är redo att byta riktning. Eller kanske du inte vet vad den riktningen är än”.

Phoebe Vic

Låten är producerad tillsammans med välrenommerade Emily C. Browning som artisten själv sett upp till.

”Att arbeta med Emily var en dröm, jag känner mig väldigt lycklig! Det finns ögonblick i låten där saker och ting kommer att skeva och dra. Vi ville definitivt att det skulle ha en övergripande känsla av saker som snurrar runt dig, samtidigt som man fortfarande har den drivande rörelsen av ett klassiskt popbeat”.

Phoebe Vic

Löjligt förtjust i med-tempo låtar med elektronisk produktion och kreativa vändningar är detta helt klart en låt i min smak. Kanske även din? Det återstår att se efter du lyssnat in Starting Again.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011