Nätdejting är ett fenomen som någonstans måste definiera vår generation i framtida historieböcker. Att dejta över interner låter i mina öron som dömt att misslyckas från början, men har visat sig vara framgångsrikt för många. Dessvärre verkar vissa ha något sämre tur. Now Ex sjunger på nya singeln Impossible to love om hur den moderna typen av kärleksrelationer ibland kan vara dysfunktionella. Kärnan i budskapet sångaren vill skicka är att desperationen efter att bli älskad ibland kan gå före det faktum att man faktiskt måste hitta någon som man verkligen tycker om. 

DOLBY ATMOS

Insvept i en riktig popkaramell är detta en tongue-in-cheek låt som leker med ett viktigt ämne på ett högst underhållande sätt. Fartfyllt, färgglatt och maxat presenterar låten en ljudbild som driver på i 110 rakt igenom. Allt signerat en touch av 80-talet med vokaler som bär på ett tydligt ID. 

Bakom Now Ex finner vi filmregissören Nick Hampson som startade projektet för att göra egen musik till sina filmer. Med en talang för pop och klassiskt utbildad i flertalet instrument och opera var det dock undvikligt att inte göra Now EX till något mer än bara filmmusik. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011