Nätdejting är ett fenomen som någonstans måste definiera vår generation i framtida historieböcker. Att dejta över interner låter i mina öron som dömt att misslyckas från början, men har visat sig vara framgångsrikt för många. Dessvärre verkar vissa ha något sämre tur. Now Ex sjunger på nya singeln Impossible to love om hur den moderna typen av kärleksrelationer ibland kan vara dysfunktionella. Kärnan i budskapet sångaren vill skicka är att desperationen efter att bli älskad ibland kan gå före det faktum att man faktiskt måste hitta någon som man verkligen tycker om. 

Favoriter Apple Music

Insvept i en riktig popkaramell är detta en tongue-in-cheek låt som leker med ett viktigt ämne på ett högst underhållande sätt. Fartfyllt, färgglatt och maxat presenterar låten en ljudbild som driver på i 110 rakt igenom. Allt signerat en touch av 80-talet med vokaler som bär på ett tydligt ID. 

Bakom Now Ex finner vi filmregissören Nick Hampson som startade projektet för att göra egen musik till sina filmer. Med en talang för pop och klassiskt utbildad i flertalet instrument och opera var det dock undvikligt att inte göra Now EX till något mer än bara filmmusik. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.