Den 21-årige pakistanske producenten Karim samarbetar med sångerskan Emma Castellino på den emotionella låten Down for you.

DOLBY ATMOS

Med ett läckert dansant poparrangemang byggs låten upp från sköna trummor och mjuka synthar. Tillsammans skapar de en given hit för oss. På låten sjunger Emma om livet som ung i en tuff värld. Att försöka hitta kärleken och tillhörighet. Det blir en med det en snygg kontrast mellan sångerskan vemodiga och mjuka röst till de mer dansanta tonerna Karim bjuder oss på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011