Kort sammanfattat MAGI! Amerikanska Bryce Drew imponerar starkt med den elektroniskt drivna Still recovering. Det här är faktiskt första låten artisten släpper sedan 2020, men den var helt klart värt väntan. Svårt att formulera en faktisk recension av singeln nöjer jag mig med att säga att den totalt knockar mig på alla plan. Produktionen är varm, inbjudande och lyxig. Bryces röst är spröd och vacker med en ton som påminner om Olivia Rodrigo. Rytmen för tankarna till hjärtslag och budskapet träffar djupt med sin ärliga sårbarhet.

Svensk Pop Apple Music

”Den handlar om gränserna för medkänsla och den känslomässiga avvägningen av att vara en känslig själ. För mig är det en påminnelse om att det är OK att sätta gränser för sig själv.”

Bryce Drew

Pop gjort på helt rätt sätt med alla läckra hookar och inbjudande melodiska slingor. Är inte det här en given hit så vet jag inte vad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011