Kort sammanfattat MAGI! Amerikanska Bryce Drew imponerar starkt med den elektroniskt drivna Still recovering. Det här är faktiskt första låten artisten släpper sedan 2020, men den var helt klart värt väntan. Svårt att formulera en faktisk recension av singeln nöjer jag mig med att säga att den totalt knockar mig på alla plan. Produktionen är varm, inbjudande och lyxig. Bryces röst är spröd och vacker med en ton som påminner om Olivia Rodrigo. Rytmen för tankarna till hjärtslag och budskapet träffar djupt med sin ärliga sårbarhet.

Popmuzik Popcast

”Den handlar om gränserna för medkänsla och den känslomässiga avvägningen av att vara en känslig själ. För mig är det en påminnelse om att det är OK att sätta gränser för sig själv.”

Bryce Drew

Pop gjort på helt rätt sätt med alla läckra hookar och inbjudande melodiska slingor. Är inte det här en given hit så vet jag inte vad.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.