Har du någonsin inte litat på någon annan fullt ut? Har du någonsin inte litet på dig själv? Los Angeles baserade Emei skildrar i nya singeln Trust issues hur det känts att växa upp med invandrarföräldrar som överbetonade självständighet. Och på vilket sätt det gjort att hon har problem att lita på sig själv och andra. Alternativ pop möter rock för att skapa en mörk och skickligt producerad singel. Personligen gillar jag när poplåtar bär på en mystisk nerv och Emei träffar helt klart alla rätt här. Bitvis påminner hennes sound lite om Billie Eilish? Ursprungligen inspirerades den aktuella låten av en dröm där Emei rakade huvudet vilket enligt drömtydning signalerade en önskan att släppa taget om det förgångna.

Skicka in din musik

Känd för sina fräcka texter med hookiga melodier har sångarens musik spelats på flitigt via New Music Friday. Men den artistiska resan påbörjade hon redan som 15-åring genom att tävla i Chinese Idol. Efter en fin tredjeplats inledde hon sin solokarriär. Som nu mera går otroligt bra både i China och USA.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011