Scharliina är en artist på 22 år från Finland, som bland annat har skådespel och modell på sitt CV vid sidan av sången och låtskrivandet. Bland annat har hon varit med i duon Lightworkers.

Popmuzik Popcast

Nu är Scharliina aktuell med singeln Maybe. En dramatisk och filmisk låt som sångerskan skrev medan hon gick i terapi för att komma över hennes ätstörningar. Här målar artisten upp det inre kriget i en själv och strimman av hopp för att saker ska bli till det bättre.

Produktionen är som sagt väldigt pampig. Stora trummor, vackra stråkar och piano samt körer skapar magin och känslan med låten. En låt som artisten jobbat med under de två senate åren med tre olika producenter.

Du hör denna mäktiga och hoppfulla ballad i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.