Scharliina är en artist på 22 år från Finland, som bland annat har skådespel och modell på sitt CV vid sidan av sången och låtskrivandet. Bland annat har hon varit med i duon Lightworkers.

Popmuzik Podcast

Nu är Scharliina aktuell med singeln Maybe. En dramatisk och filmisk låt som sångerskan skrev medan hon gick i terapi för att komma över hennes ätstörningar. Här målar artisten upp det inre kriget i en själv och strimman av hopp för att saker ska bli till det bättre.

Produktionen är som sagt väldigt pampig. Stora trummor, vackra stråkar och piano samt körer skapar magin och känslan med låten. En låt som artisten jobbat med under de två senate åren med tre olika producenter.

Du hör denna mäktiga och hoppfulla ballad i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.