Existentiell kris! Kan ni relatera till känslan? NYC-baserade Stalking Gia skildrar hur pressen från samhället ibland kan bli för mycket att hantera på Saddest happy girl. 

Följ på Apple Music

”Att vara den sorgligaste glada tjejen betyder att det för tillfället inte hände något särskilt dåligt, men inget otroligt fantastiskt heller. Det är denna mellanvägen av frid … avkopplande leende i solen med en understruken skugga som förföljer dig och säger allt du inte är.”

Stalking Gia

Genom att låna lite av melodin från den klassiska barnvisan Clementine. Skapar Stalking Gia en skön poprock-låt med oemotståndlig melodi. Om inte refrängen osar hit så vet jag inte vad! Den där lilla igenkänningsfaktorn är guld värd och får en att omedelbart reagera. Sångarens röst är stark, men bär på ett skönt lite rasp och attityd som gör att helheten lyfter till nya nivåer. Riktigt imponerande!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011