Holländska popartisten Joost Laméris skildrar sitt ideala liv på singeln Unframed. På omslaget till singeln ser vi artisten hålla handen över sitt eget ansikte enligt honom själv är en symbol för låtens innebörd. 

Följ på Apple Music

Till en fjäderlätt produktion som flirtar med dagens popsound sjunger Joost om hur han ser på sitt framtida jag. Ljudbilden är atmosfärisk och drömmande med en känsla av hopp. Vilket är en av ambitionerna, då sångaren önskar måla bilden av en bättre värld där människor känner glädje. 

Singeln hålls ihop av en glittrande gitarrslinga och ömsint sång med snygga körer. Exalterad över att dela med sig av sina tankar och åsikter genom mer musik. Kommer artisten släppa de första låtarna på sin debut-EP tillsammans med olika musikvideor. Det är något vi verkligen ser fram emot men tills dess håller vi till godo med Unframed.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011