Holländska popartisten Joost Laméris skildrar sitt ideala liv på singeln Unframed. På omslaget till singeln ser vi artisten hålla handen över sitt eget ansikte enligt honom själv är en symbol för låtens innebörd. 

Gareth Nugent – Even mountains fall

Till en fjäderlätt produktion som flirtar med dagens popsound sjunger Joost om hur han ser på sitt framtida jag. Ljudbilden är atmosfärisk och drömmande med en känsla av hopp. Vilket är en av ambitionerna, då sångaren önskar måla bilden av en bättre värld där människor känner glädje. 

Singeln hålls ihop av en glittrande gitarrslinga och ömsint sång med snygga körer. Exalterad över att dela med sig av sina tankar och åsikter genom mer musik. Kommer artisten släppa de första låtarna på sin debut-EP tillsammans med olika musikvideor. Det är något vi verkligen ser fram emot men tills dess håller vi till godo med Unframed.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.