London-födda fransk-uppvuxna pop-artisten Fleur Rouge gör ett starkt intryck på mig med Wasteland. Personligen har jag altid fascinerats av mystiska artister så sångarens grubblande och mörka electronica passar mig perfekt i smaken. Dunkande beat och dånande bas utför grunden för denna mäktiga singel som exploderar ut i maffiga refränger och läckra hookar. 

Svensk Pop

Singeln Wasteland säger artisten fortsätter där förra Cold Feet slutade. Med textrader som bland annat lyder ”…jag är så färdig med allt skitsnack och falska vänner…” sänder sångaren ett tydligt budskap om att hon är trött på allt som försegår bakom kulisserna. 

Låten kommer vara med på sångarens kommande EP What Makes You Think I Care? som kommer att släppas i början av 2023.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.