Bombastiskt och storartat! Madison är den australiensiska independentartisten som med en kraftfull stämma är här för att sätta sin prägel på popmusiken. Karriären startades från en liten hemmastudio i men sedan dess har hon rest världen över som låtskrivare. 

Svensk Pop Apple Music

I am running är sångerskans femte släpp sedan debuten. Med sitt djärva och vågade kristallklara sound tar artisten inspiration från allt till filmmusik, 80-tal och elektronisk pop. Den aktuella låten är grundad i pop men ämnar vara snäppet mer dramatik. Texten hör vi skildra historien om att vinna kärleken tillbaka med en dramaturgi likt de stora romantiska novellerna. 

Luta er tillbaka och låt Madisons enorma röst ta med er på en musikaliskt resa som för tankarna till medeltiden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011