Den brittiska singer-songwritern OLI ger oss här den drömliknande singeln Float. En låt som verkligen ger en där där känslan av att bara sväva iväg tillsammans med de behagliga tonerna.

Nordiska Favoriter

Känslan över låten är behagligt vemodig och vacker. Samtidigt så expanderar ljudbilden sakta men säkert under låtens gång och skapar lite mer tyngd till arrangemanget.
Genom texten tar sångerskan upp känslan att få sväva upp över allt för att få en större överblick över livet och där vi är idag. En fin och lite svindlande känsla skulle jag säga.

”Min pappa kom faktiskt på huvudmelodin, han spelade på gitarr och skickade idén till mig.
Det fick mig att tänka på alla de där må bra Disney-låtarna som gör dig riktigt glad och nöjd i slutet. Idén att sväva upp över allt och alla passade så perfekt med det också.
Jag tror att det är något många inbillar sig. Vi är ganska små i det stora hela så det är lätt att känna sig existentiell då och då. Jag ville bara att låten skulle måla upp den känslan på ett mer positivt sätt. Jag känner mig personligen mycket tröst i att veta hur mycket det finns där ute.”

Musikvideon är regisserad av Heini Susanne och är inspelad i en nationalpark i Finland.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.