Madisyn Gifford ger oss en färgsprakande musikvideo till hennes punk-inspirerade singel Hospital beds. Här delar artisten med sig av anteckningar ur sitt liv och genom dagdrömmande scener. Resultatet är färgsprakande och går i ett pastell-liknande skimmer.

Följ på Apple Music

”Så fort jag fick demon för den här låten hade jag en exakt bild av hur musikvideon skulle se ut och att Lindsey Blane skulle regissera. Videon visar i huvudsak ett gäng dagdrömmar som gör narr av mitt eget offerkomplex; till exempel jag i ett rum fyllt med ”bli frisk snart-kort” och i en sjukhussäng där jag blir vårdad. Jag ville att den skulle ha en mycket ljus och levande färgpalett så att den skulle kontrastera låtens mörkare karaktär på samma sätt som produktionen verkligen kontrasterar texterna. Jag är så stolt över den här videon och hela det otroliga teamet som arbetade med den!”

Madisyn Gifford

Med en pop-punk estetik och lekfull text passar den aktuella singeln in perfekt i dagens musiklandskap. Organiska inslag varvas med elektroniska för att ge oss den där perfekta balansen mellan sött och salt. I nuläget har sångerskan över 1,2 miljoner Youtube-visningar och nästan 700 miljoner streams. Hennes version av indiepop är något som resonerat väl med sångerskan publik och artisten är nu redo att ta nästa steg i karriären.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011