Madisyn Gifford ger oss en färgsprakande musikvideo till hennes punk-inspirerade singel Hospital beds. Här delar artisten med sig av anteckningar ur sitt liv och genom dagdrömmande scener. Resultatet är färgsprakande och går i ett pastell-liknande skimmer.

KMR Studios

”Så fort jag fick demon för den här låten hade jag en exakt bild av hur musikvideon skulle se ut och att Lindsey Blane skulle regissera. Videon visar i huvudsak ett gäng dagdrömmar som gör narr av mitt eget offerkomplex; till exempel jag i ett rum fyllt med ”bli frisk snart-kort” och i en sjukhussäng där jag blir vårdad. Jag ville att den skulle ha en mycket ljus och levande färgpalett så att den skulle kontrastera låtens mörkare karaktär på samma sätt som produktionen verkligen kontrasterar texterna. Jag är så stolt över den här videon och hela det otroliga teamet som arbetade med den!”

Madisyn Gifford

Med en pop-punk estetik och lekfull text passar den aktuella singeln in perfekt i dagens musiklandskap. Organiska inslag varvas med elektroniska för att ge oss den där perfekta balansen mellan sött och salt. I nuläget har sångerskan över 1,2 miljoner Youtube-visningar och nästan 700 miljoner streams. Hennes version av indiepop är något som resonerat väl med sångerskan publik och artisten är nu redo att ta nästa steg i karriären.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.