Med tanke på låttiteln kanske det inte kommer som en överraskning att 25-åriga Nomi Bontegard är hästintresserad. Under uppväxten ansågs dock hennes kärlek till hästar konstig. Men idag är artisten stolt över sin ”besatthet” och ser det som en stor del av den hon är. 

Popmuzik Podcast

Till en galloperande rytm och oemotståndlig hook är nya singeln Ride with us en del av mobil- och onlinespelet Star Stables. Syftet är att förändra synen på hästtjejer. Personligen älskar jag låtar som uppmanar individer att vara den de är fullt ut. Känslan är helt klart power och även om jag själv inte tål hästar så känner jag styrkan flöda genom mina ådror när jag slår på den här kraftfulla singel. 

Vilka finner vi bakom låten om inte Melanie Wehbe, Patrik Jean och Herman Gardarfve, trion som även skrev The Mamas vinnarbidrag Move i Melodifestivalen 2020.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011