Med tanke på låttiteln kanske det inte kommer som en överraskning att 25-åriga Nomi Bontegard är hästintresserad. Under uppväxten ansågs dock hennes kärlek till hästar konstig. Men idag är artisten stolt över sin ”besatthet” och ser det som en stor del av den hon är. 

Popmuzik Popcast

Till en galloperande rytm och oemotståndlig hook är nya singeln Ride with us en del av mobil- och onlinespelet Star Stables. Syftet är att förändra synen på hästtjejer. Personligen älskar jag låtar som uppmanar individer att vara den de är fullt ut. Känslan är helt klart power och även om jag själv inte tål hästar så känner jag styrkan flöda genom mina ådror när jag slår på den här kraftfulla singel. 

Vilka finner vi bakom låten om inte Melanie Wehbe, Patrik Jean och Herman Gardarfve, trion som även skrev The Mamas vinnarbidrag Move i Melodifestivalen 2020.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.