Med tanke på låttiteln kanske det inte kommer som en överraskning att 25-åriga Nomi Bontegard är hästintresserad. Under uppväxten ansågs dock hennes kärlek till hästar konstig. Men idag är artisten stolt över sin ”besatthet” och ser det som en stor del av den hon är. 

Apple Music

Till en galloperande rytm och oemotståndlig hook är nya singeln Ride with us en del av mobil- och onlinespelet Star Stables. Syftet är att förändra synen på hästtjejer. Personligen älskar jag låtar som uppmanar individer att vara den de är fullt ut. Känslan är helt klart power och även om jag själv inte tål hästar så känner jag styrkan flöda genom mina ådror när jag slår på den här kraftfulla singel. 

Vilka finner vi bakom låten om inte Melanie Wehbe, Patrik Jean och Herman Gardarfve, trion som även skrev The Mamas vinnarbidrag Move i Melodifestivalen 2020.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.