Förlora er i rytmen! Duon Druzy drar upp värmen rejält när hon ger oss den stekheta singeln Not Up To Me. Tagen från deras helt nysläppta EP Roll The Dice är den aktuella låten sprängfylld med hookar och en påtaglig energi. Jag kan helt ärligt inte sitta still när jag lyssnar till denna nostalgiska disco-hit. De funkiga rytmerna står i perfekt harmoni med melodin för att skapa en oförglömlig lyssning som passar på vilken klubb som helst.

Svensk Pop Apple Music

Likt ett vykort från Studio 54 är Not up to me en modern tolkning av odödligt musikarv. I låten talar huvudpersonen om att det inte är upp till henne hur natten kommer sluta. Hon är redo, men frågan är om du är redo?

Vilka är Druzy då? Den dynamiska duon utgörs av Bri Conroy och Luc Alexiades. Med en fallenhet för sköna basgångar är deras önskan att lyssnaren ska förlora sig själv i deras musik. Något jag i helt klart gör omedelbart.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011