Frodiga syntar och en lydig ljudbild välkomnar oss in i Tanners Milk money. Till en pulserande rytm vill sångaren fånga känslan av att vara förtvivlad, men ändå ha styrka och kraft inom sig.

DOLBY ATMOS

”De är två väldigt intensiva, väldigt motsatta känslor och det är svårt att hålla sådana motstridiga sanningar samtidigt. Det är en av bördorna med att vara kvinna och/eller en queer person. Oavsett om vi är medvetna om det eller inte, måste vi anpassa oss och presentera oss på ett sätt som ”passar” varje given situation för att säkerställa att ingen känner sig obekväm.” 

Tanners

Mer specifikt försöker Tanners fånga hur det är att vara kvinna och ibland känna sig förföljd eller trakasserad. 

”Jag skrev låten efter att jag gått hem med hörlurar på och kände att någon följde efter mig. Det är inte ett ovanligt scenario, det faktum att jag inte bara kunde gå hem och lyssna på musik utan att titta mig över axeln gjorde mig bara riktigt arg på hela samhället.”

Tanners

Milk Money bär på en luftig ljudbild och starkt budskap.Inklätt i hookiga melodier och trallvänliga texter skapar artisten en riktigt snyggt komponerad poplåt. Med subtila produktionsdrag och stark hon dynamik skapas ett unikt sound som vilken popälskare som helt kommer falla handlöst för.

”Om du lyssnar med slutna ögon vill jag att du ska känna att du åker i en cabriolet i solnedgången.”

Tanners
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011