Frodiga syntar och en lydig ljudbild välkomnar oss in i Tanners Milk money. Till en pulserande rytm vill sångaren fånga känslan av att vara förtvivlad, men ändå ha styrka och kraft inom sig.

Favoriter Apple Music

”De är två väldigt intensiva, väldigt motsatta känslor och det är svårt att hålla sådana motstridiga sanningar samtidigt. Det är en av bördorna med att vara kvinna och/eller en queer person. Oavsett om vi är medvetna om det eller inte, måste vi anpassa oss och presentera oss på ett sätt som ”passar” varje given situation för att säkerställa att ingen känner sig obekväm.” 

Tanners

Mer specifikt försöker Tanners fånga hur det är att vara kvinna och ibland känna sig förföljd eller trakasserad. 

”Jag skrev låten efter att jag gått hem med hörlurar på och kände att någon följde efter mig. Det är inte ett ovanligt scenario, det faktum att jag inte bara kunde gå hem och lyssna på musik utan att titta mig över axeln gjorde mig bara riktigt arg på hela samhället.”

Tanners

Milk Money bär på en luftig ljudbild och starkt budskap.Inklätt i hookiga melodier och trallvänliga texter skapar artisten en riktigt snyggt komponerad poplåt. Med subtila produktionsdrag och stark hon dynamik skapas ett unikt sound som vilken popälskare som helt kommer falla handlöst för.

”Om du lyssnar med slutna ögon vill jag att du ska känna att du åker i en cabriolet i solnedgången.”

Tanners
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.