Frodiga syntar och en lydig ljudbild välkomnar oss in i Tanners Milk money. Till en pulserande rytm vill sångaren fånga känslan av att vara förtvivlad, men ändå ha styrka och kraft inom sig.

Nordiska Favoriter

”De är två väldigt intensiva, väldigt motsatta känslor och det är svårt att hålla sådana motstridiga sanningar samtidigt. Det är en av bördorna med att vara kvinna och/eller en queer person. Oavsett om vi är medvetna om det eller inte, måste vi anpassa oss och presentera oss på ett sätt som ”passar” varje given situation för att säkerställa att ingen känner sig obekväm.” 

Tanners

Mer specifikt försöker Tanners fånga hur det är att vara kvinna och ibland känna sig förföljd eller trakasserad. 

”Jag skrev låten efter att jag gått hem med hörlurar på och kände att någon följde efter mig. Det är inte ett ovanligt scenario, det faktum att jag inte bara kunde gå hem och lyssna på musik utan att titta mig över axeln gjorde mig bara riktigt arg på hela samhället.”

Tanners

Milk Money bär på en luftig ljudbild och starkt budskap.Inklätt i hookiga melodier och trallvänliga texter skapar artisten en riktigt snyggt komponerad poplåt. Med subtila produktionsdrag och stark hon dynamik skapas ett unikt sound som vilken popälskare som helt kommer falla handlöst för.

”Om du lyssnar med slutna ögon vill jag att du ska känna att du åker i en cabriolet i solnedgången.”

Tanners
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.