Äntligen nytt med norsk-amerikanska synthpopduon Nightmåne!

DOLBY ATMOS

Nya singeln My pillow är en snyggt pulserande popballad med en luftig slowmotion-känsla och en snygg filmisk atmosfär. Här får vi berättelsen om hur en person åker hem för att rädda sitt förhållande. Man får verkligen bilder i skallen av person som åker buss igenom natten med regnet som slår mot rutan och samtidigt som det är inklipp på de där ögonblicken paret en gång var lyckliga tillsammans. Så snygg pop! Duon har verkligen överträffat sig själva med My pillow.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011