Äntligen nytt med norsk-amerikanska synthpopduon Nightmåne!

Nordiska Favoriter

Nya singeln My pillow är en snyggt pulserande popballad med en luftig slowmotion-känsla och en snygg filmisk atmosfär. Här får vi berättelsen om hur en person åker hem för att rädda sitt förhållande. Man får verkligen bilder i skallen av person som åker buss igenom natten med regnet som slår mot rutan och samtidigt som det är inklipp på de där ögonblicken paret en gång var lyckliga tillsammans. Så snygg pop! Duon har verkligen överträffat sig själva med My pillow.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.