Äntligen nytt med norsk-amerikanska synthpopduon Nightmåne!

Popmuzik Podcast

Nya singeln My pillow är en snyggt pulserande popballad med en luftig slowmotion-känsla och en snygg filmisk atmosfär. Här får vi berättelsen om hur en person åker hem för att rädda sitt förhållande. Man får verkligen bilder i skallen av person som åker buss igenom natten med regnet som slår mot rutan och samtidigt som det är inklipp på de där ögonblicken paret en gång var lyckliga tillsammans. Så snygg pop! Duon har verkligen överträffat sig själva med My pillow.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.