Men detta var ju riktigt härligt.
Steps har spelat in en cover på discosingeln The Runner som framfördes av gruppen Three Degrees när det begav sig 1978.

Popmuzik Podcast

Låten i sig är skriven av inga mindre än Giorgio Moroder och Sheila Diana Ferguson och blir nu en av de två nya låtarna på Steps nya samling Platinum Collection. (Den andra var Hard 2 Forget, som du också hörde i bloggen).

Här låter det väldigt mycket ABBA under deras disco-år och det är ju inget att klaga på. Väldigt underhållande och Steps visar än en gång att de kan ta in klassiska poplåtar till dagens dansgolv. Antar att de kommer köra denna hårt på G-A-Y i London.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.