Men detta var ju riktigt härligt.
Steps har spelat in en cover på discosingeln The Runner som framfördes av gruppen Three Degrees när det begav sig 1978.

Följ på Apple Music

Låten i sig är skriven av inga mindre än Giorgio Moroder och Sheila Diana Ferguson och blir nu en av de två nya låtarna på Steps nya samling Platinum Collection. (Den andra var Hard 2 Forget, som du också hörde i bloggen).

Här låter det väldigt mycket ABBA under deras disco-år och det är ju inget att klaga på. Väldigt underhållande och Steps visar än en gång att de kan ta in klassiska poplåtar till dagens dansgolv. Antar att de kommer köra denna hårt på G-A-Y i London.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011