Med 25 år under bältet, släpper Steps samlingen Platinum Collection den 19:e Augusti. Här får vi 42 spår med bandet. Singlar, remixar och lite uppdaterade versioner av gruppens hits. Allt från 5, 6, 7, 8 till senaste singeln Hard 2 Forget, samt ännu en ny låt som heter The Runner.

Popmuzik Lover

Hard 2 Forget är skriven av James Abrahart och Vincent Cannady och ger oss klassisk Steps-pop som färgats av 90-talets klubbmusik. Helt klart min påse detta måste jag säga, men Steps är ju väldigt mycket ett Johan-band och har varit det i 25 år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.