Tezz är artistnamnet Therese Petersson från Halmstad tagit när hon här debuterar med singeln Jag faller. Med singeln bjuder Tezz oss på härligt medryckande och discodoftande pop som garanterat kommer få det att rycka i dansfötterna. Med funkiga gitarrer och glittrande synthar kände i alla fall jag att detta var precis den där typen av upplyftande pop som fick en regnig sommardag att bli mer glitter. Och glitter behöver vi alla mer av i vardagen. Eller hur?

Skicka in din musik

Jag faller handlar om den attraktionskraft som kan göra det svårt att trots en destruktiv relation släppa taget om varandra och inte vilja ha mer. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Per Annerhed och du hör resultatet här nedan.

Tezz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011