Tezz är artistnamnet Therese Petersson från Halmstad tagit när hon här debuterar med singeln Jag faller. Med singeln bjuder Tezz oss på härligt medryckande och discodoftande pop som garanterat kommer få det att rycka i dansfötterna. Med funkiga gitarrer och glittrande synthar kände i alla fall jag att detta var precis den där typen av upplyftande pop som fick en regnig sommardag att bli mer glitter. Och glitter behöver vi alla mer av i vardagen. Eller hur?

Svensk Pop Apple Music

Jag faller handlar om den attraktionskraft som kan göra det svårt att trots en destruktiv relation släppa taget om varandra och inte vilja ha mer. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Per Annerhed och du hör resultatet här nedan.

Tezz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011