Krispigt! Det är ordet som forsätter eka i mitt huvud när jag lyssnar till Dancing on the edge of a knife.

Svensk Pop

Till distad lead och live-instrument skapar amerikanska bandet MOTHR en explosiv indierock singel som sätter deras namn tydligt på kartan. Det här bandets debutsingel, och vilken debut dom levererar. Känslan är feel-good trots att texten talar om att vara instängd i ett friluftsfängelse i förorten. Hooken är därtill klockren och attityden i sångarens röst perfekt. 

Producerad i Los Angeles av Alex Arias som bland annat arbetat med Cher är detta en actionpackad första singeln från ett väldigt lovande band. Lägg helt klart MOTHR på minnet! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.