Vinnaren tar allt! Ja, är det inte lite ABBA vi hör i Loren Berís nya singel YOLO Crayon? Lysande låt att inspireras av i så fall. Det var efter sin fars hastiga död som Berí började uppleva vågor av mani. Mitt i ett skov köpte Berí en trettiofem fot lång skolbuss i syfte att turnera USA runt med. På singeln YOLO Crayon som även utgör den femte delen av artistens EP delger han sin berättelse om ett parallellt universum. 

Covered PSB

”För mig handlar låten YOLO Crayon om hur en upplevelse kan vara så smärtsam att den faktiskt kan ta dig ur ditt eget ego för ett ögonblick och skapa ett ”aha!” ögonblick. Orden ”YOLO Crayon” kändes rätt för mig för även om de inte har någon rationell mening, är de ett brådskande rop från en själ som förlorar sin smärtsamma identitet i ett ögonblick av frihet. Den här låten var givande för mig eftersom den hjälpte mig att bearbeta en smärtsam upplevelse.”

Loren Berí

Imponerande pianoslingor, mjuka syntar och en optimistisk känsla omfamnar YOLO Crayon. Låten känns introspektiv och drömmande, nästintill existentiell. Men det kanske inte är så konstigt då artistens musik inspirerats av en musikkväll i Brooklyn där Loren och tre vänner såg konturerna av en man som inte existerade. Upplevelsen inspirerade hans musik och skapade en fiktiv musikalisk värld. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011