Vinnaren tar allt! Ja, är det inte lite ABBA vi hör i Loren Berís nya singel YOLO Crayon? Lysande låt att inspireras av i så fall. Det var efter sin fars hastiga död som Berí började uppleva vågor av mani. Mitt i ett skov köpte Berí en trettiofem fot lång skolbuss i syfte att turnera USA runt med. På singeln YOLO Crayon som även utgör den femte delen av artistens EP delger han sin berättelse om ett parallellt universum. 

Apple Music Svensk Pop

”För mig handlar låten YOLO Crayon om hur en upplevelse kan vara så smärtsam att den faktiskt kan ta dig ur ditt eget ego för ett ögonblick och skapa ett ”aha!” ögonblick. Orden ”YOLO Crayon” kändes rätt för mig för även om de inte har någon rationell mening, är de ett brådskande rop från en själ som förlorar sin smärtsamma identitet i ett ögonblick av frihet. Den här låten var givande för mig eftersom den hjälpte mig att bearbeta en smärtsam upplevelse.”

Loren Berí

Imponerande pianoslingor, mjuka syntar och en optimistisk känsla omfamnar YOLO Crayon. Låten känns introspektiv och drömmande, nästintill existentiell. Men det kanske inte är så konstigt då artistens musik inspirerats av en musikkväll i Brooklyn där Loren och tre vänner såg konturerna av en man som inte existerade. Upplevelsen inspirerade hans musik och skapade en fiktiv musikalisk värld. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.