Till en 80-tals doftande produktion ger Göteborgsbandet Marcus Bohm & The Bang oss singeln Pax från deras 10 spår långa platta som förväntas senare i höst. Här är det synthar som står i fokus och det driver på i ett jäkla tempo. Låten talar om längtan efter att en dag få vara nära den där personen som man så gärna vill ha i sitt liv. Men tills personen i fråga inser detta får man helt enkelt paxa den för framtiden.

Popmuzik Lover Patreon

Från början startade detta musikaliska projekt av Marcus som lagom till ett release-gig kände att det behövdes fler inblandade. Efter några samtal, en del öl och gott snack formades konstellationen vi nu hör och får njuta av. Bandmedlemmarna är utspridda lite här och var i Göteborg där de även spelar en hel del gig. Så håll ögonen öppna om ni är på genomresa eller bosatta i staden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011