Jessica Bohlin är tillbaka med nya singeln Du och jag. Här är det pukor och ett fast beat som lite påminner om You’re the first, the last, my everything med Barry White som mixats tillsammans med melodin från Hotel California med Eagles. Med en riktigt bra melodi ger Jessica oss det som jag skulle säga är hennes starkaste singel till dagens datum. Det är dramatiskt, filmiskt, med ett bra driv. Tillsammans med Jessicas röst blir detta riktigt-jävla-bra.

Svensk Pop Apple Music

Du och jag är skiven av sångerskan tillsammans med Pontus Frisk. Låten blir Jessicas tredje för året och följer upp Never looking back och Sången om. Låtar som leder till albumet Never Looking Back till hösten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011