Paret Jean-Philip Grobler och Patti Beranek ger oss den 80-talsdoftande singeln Touch från deras kommande fullängdare Utopia. Tillsammans skapar de den dynamiska duon St. Lucia vars sound grundar sig i souliga-ackordföljder, elektroniska basgångar och hookiga refränger.

Popmuzik Podcast

”Jag har alltid känt att en sådan här låt skulle passar oss eftersom vi är så förknippade med solsken, det tog bara några år att komma fram till det. Tematiskt handlar låten om hur man även efter ett avslutat förhållande kan sakna dem. Låten talar också till vårt djupa behov av mänsklig kontakt efter att vi varit isolerade under en lång tid. Den här låten ämnar fortsätta sprida budskapet om att vi alla behöver beröring.”

Vem älskar inte disco?! Och när det görs med en skön avvägning mellan 70 och 80-tal känns det som en unik nostalgisk resa i tiden. Helheten för Touch är pulserande och rytmiskt stark, extra förtjust är jag i den snygga ljudet duon fått till på de funkiga elgitarrerna. Helt klart en låt som får en på strålande humör från första ögonblick till sista. Lägg även märket till den snygga videon där vi får överdoser av kärlek och närhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011