Paret Jean-Philip Grobler och Patti Beranek ger oss den 80-talsdoftande singeln Touch från deras kommande fullängdare Utopia. Tillsammans skapar de den dynamiska duon St. Lucia vars sound grundar sig i souliga-ackordföljder, elektroniska basgångar och hookiga refränger.

Följ på Apple Music

”Jag har alltid känt att en sådan här låt skulle passar oss eftersom vi är så förknippade med solsken, det tog bara några år att komma fram till det. Tematiskt handlar låten om hur man även efter ett avslutat förhållande kan sakna dem. Låten talar också till vårt djupa behov av mänsklig kontakt efter att vi varit isolerade under en lång tid. Den här låten ämnar fortsätta sprida budskapet om att vi alla behöver beröring.”

Vem älskar inte disco?! Och när det görs med en skön avvägning mellan 70 och 80-tal känns det som en unik nostalgisk resa i tiden. Helheten för Touch är pulserande och rytmiskt stark, extra förtjust är jag i den snygga ljudet duon fått till på de funkiga elgitarrerna. Helt klart en låt som får en på strålande humör från första ögonblick till sista. Lägg även märket till den snygga videon där vi får överdoser av kärlek och närhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.