Paret Jean-Philip Grobler och Patti Beranek ger oss den 80-talsdoftande singeln Touch från deras kommande fullängdare Utopia. Tillsammans skapar de den dynamiska duon St. Lucia vars sound grundar sig i souliga-ackordföljder, elektroniska basgångar och hookiga refränger.

KMR Studios

”Jag har alltid känt att en sådan här låt skulle passar oss eftersom vi är så förknippade med solsken, det tog bara några år att komma fram till det. Tematiskt handlar låten om hur man även efter ett avslutat förhållande kan sakna dem. Låten talar också till vårt djupa behov av mänsklig kontakt efter att vi varit isolerade under en lång tid. Den här låten ämnar fortsätta sprida budskapet om att vi alla behöver beröring.”

Vem älskar inte disco?! Och när det görs med en skön avvägning mellan 70 och 80-tal känns det som en unik nostalgisk resa i tiden. Helheten för Touch är pulserande och rytmiskt stark, extra förtjust är jag i den snygga ljudet duon fått till på de funkiga elgitarrerna. Helt klart en låt som får en på strålande humör från första ögonblick till sista. Lägg även märket till den snygga videon där vi får överdoser av kärlek och närhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.