Har du någonsin levt? Det är frågan som ställs i Have you ever really lived. Till en starkt synth-driven produktion och retro-doftande känsla laverar den här introspektiva låten många existentiella frågeställningar. Energin som artisterna Jack Shore och Michael Shynes vill förmedla är att sitta i en vid midnatt och känna känslan av stadens ljus som flödar förbi.

Följ på Apple Music

Ett ylande gitarrsolo förstärker helt klart denna sinnesstämning till nya nivåer. Den drivande pulsen i produktionen transporterar mig dessutom helt klart i en annan typ av sceneri än grå vardag. Mission well done!

Singeln markerar den första från en kommande EP och sätter även prägeln vad som komma skall. Genom att skapa en värld där allt omkring är filmiskt och du är huvudpersonen agerar Jack och Michaels låt en tillfällig verklighetsflykt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.