Jag vill vara din sockertopp och den bästa för dig, men jag har ett mörkt inre. Det budskapet sänder Beth Duck på nya singeln Sweetheart. Är det inte fascinerande att kärleken har makten att få oss att presentera den allra bästa versionen av oss själva, när det är allt annat än förställa sig man borde göra. Beth sjunger om den här invecklade komplexiteten när hon skildrar det faktum att känslor kan göra att man älskar någon så mycket att man vill slita dem i stycken (artistens egna ord).

Följ på Apple Music

Genom att kombinera sockersöta melodier med hookiga refränger och organiska instrument gör artisten indie-pop med en stark kommersiell ådra. Den aktuella låten markerar andra singeln från denna lovande sångerskas EP. Låten säger Beth är till alla som kämpar med att acceptera en hälsosam kärleksrelation efter att ha fått sitt hjärta krossat många gånger tidigare. Charmigt nog väljer artisten att involvera den allra största kärleksmanifestationen och vi hör bröllopsklockor ringa samtidigt som omslaget presenterar en Beth i slöja och vitt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011