Jag vill vara din sockertopp och den bästa för dig, men jag har ett mörkt inre. Det budskapet sänder Beth Duck på nya singeln Sweetheart. Är det inte fascinerande att kärleken har makten att få oss att presentera den allra bästa versionen av oss själva, när det är allt annat än förställa sig man borde göra. Beth sjunger om den här invecklade komplexiteten när hon skildrar det faktum att känslor kan göra att man älskar någon så mycket att man vill slita dem i stycken (artistens egna ord).

Popmuzik Lover Patreon

Genom att kombinera sockersöta melodier med hookiga refränger och organiska instrument gör artisten indie-pop med en stark kommersiell ådra. Den aktuella låten markerar andra singeln från denna lovande sångerskas EP. Låten säger Beth är till alla som kämpar med att acceptera en hälsosam kärleksrelation efter att ha fått sitt hjärta krossat många gånger tidigare. Charmigt nog väljer artisten att involvera den allra största kärleksmanifestationen och vi hör bröllopsklockor ringa samtidigt som omslaget presenterar en Beth i slöja och vitt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011