Hade jag fel? En fråga jag upptäckt mig själv ställt någon gång för mycket i livet. I låten Was I wrong riktas den dock mot kärleken och om man nu ångrar det faktum att en relation är över. Men lika mycket som texten talar om känslorna kring ett emotionellt break-up talar den även om hur viktigt det är att faktiskt gå vidare stark.

Nordiska Favoriter

Produktionen andas sommar och hämtar inspiration från elektroniskt drivet nu-disco. Men jag med mitt R&B-tränade öra hör även en hel del inspirationen hämtat från den genren.

Endast 27 år gammal är Ryan en helt independent-artist som ursprungligen kommer från Kina, men som numera lever i Nederländerna. Han är en artist som skriver, skapar och framför sina egna låtar. Du hör hans senaste singel Was I wrong här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.