Hade jag fel? En fråga jag upptäckt mig själv ställt någon gång för mycket i livet. I låten Was I wrong riktas den dock mot kärleken och om man nu ångrar det faktum att en relation är över. Men lika mycket som texten talar om känslorna kring ett emotionellt break-up talar den även om hur viktigt det är att faktiskt gå vidare stark.

Skicka in din musik

Produktionen andas sommar och hämtar inspiration från elektroniskt drivet nu-disco. Men jag med mitt R&B-tränade öra hör även en hel del inspirationen hämtat från den genren.

Endast 27 år gammal är Ryan en helt independent-artist som ursprungligen kommer från Kina, men som numera lever i Nederländerna. Han är en artist som skriver, skapar och framför sina egna låtar. Du hör hans senaste singel Was I wrong här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011