Wow, vem är Sara Korpi och vart har hon gömt sig? Med den här mängden talang borde artisten vara ett namn på allas läppar. I singeln Coaches don’t play levererar sångaren massiva R&B-vibbar som ackompanjeras av lysande top-line och en avslappnad självsäkerhet. Helheten blir chill, men lyssnar vi till texten är stämningen allt annat än layed-back.

Favoriter Apple Music

”Jag ville såklart att låten skulle handla om något nästan alla kan relatera till så det fick bli om den personen som alltid ger relationstips men aldrig blir tillsammans med någon själv, därav titeln Coaches don’t play.
Jag såg framför mig att denna personen är någon som vet hur man ska vara och bete sig i ett förhållande, men så fort frågan kommer om vart relationen är påväg så backar dom. Kanske för att det börjar bli för “seriöst”.
Låtens perspektiv är skriven utifrån personen som blir “lekt” med och hur personen i fråga tar tillbaka sin egen makt och får “relationsexperten” på fall och sedan ger samma medicin tillbaka som man tidigare fått smaka på själv”

Sara Korpi

Med ett kaxigt budskap som sveps in i catchy melodier är detta helt klart ett lysande exempel på hur man gör R&B på rätt sätt. Det känns som att många svenska artister i samma genre borde bereda en väg för den här självklara stjärnan. Extra förtjust är jag i det faktum att Sara har den goda smaken att även rapa på spåret, något som gör henne ännu mer unik.

Sara själv är 23 år och kommer från Göteborg. Musiken har alltid haft en central roll i Saras liv och hon har precis pluggat på SIM i Örnsköldsvik samt ska plugga Dreamhill Music Academy på samma ort till hösten.

”Det viktigaste för mig är att musiken jag gör stärker/peppar lyssnarna till att bli den bästa versionen av sig själva! Jag vill kunna vara som en “syster” till de som gått/går igenom samma saker som jag själv gjort/gör.”

Du hör Coaches don’t play här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.