Singer-songwritern Arvid Nero från Göteborg bjuder in Moonica Mac för att ge oss den vemodiga singeln Det var då.
Med ett behagligt gitarrkomp samt flöjt målar de båda upp en finstämd historia om ett par som glidit isär. Här blir det extra snyggt och kraftfullt berättat som duett, att vi på det viset får båda sidor av samma berättelse.

DOLBY ATMOS

Låten är skriven av Nero tillsammans med Peter Kvint, som även producerat låten.
Om singeln berättar Arvid:

Det var då är en sång om hur två människor som en gång varit nära plötsligt blir främlingar för varandra. En mur byggs upp och en värld delas i två. Jag är glad och stolt över Peter Kvints eleganta produktion och sist men inte minst, att Moonica Mac lånade ut sin fantastiska röst till denna låt. Tack.”

Arvid Nero

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011