Singer-songwritern Arvid Nero från Göteborg bjuder in Moonica Mac för att ge oss den vemodiga singeln Det var då.
Med ett behagligt gitarrkomp samt flöjt målar de båda upp en finstämd historia om ett par som glidit isär. Här blir det extra snyggt och kraftfullt berättat som duett, att vi på det viset får båda sidor av samma berättelse.

Popmuzik Lover

Låten är skriven av Nero tillsammans med Peter Kvint, som även producerat låten.
Om singeln berättar Arvid:

Det var då är en sång om hur två människor som en gång varit nära plötsligt blir främlingar för varandra. En mur byggs upp och en värld delas i två. Jag är glad och stolt över Peter Kvints eleganta produktion och sist men inte minst, att Moonica Mac lånade ut sin fantastiska röst till denna låt. Tack.”

Arvid Nero

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.