Jag blir försatt i trans när Praers förflyttar tid och rum på sin nya singel Cave Water. Med eterisk falsettsång och mumlande text förmedlas i den aktuella singeln en otroligt gripande känsla. Troligtvis griper låten tag i mig så pass hårt för att det gömmer sig en stark historia bakom denna atmosfäriska fasad…

DOLBY ATMOS

Varje kväll tänder fadern till ett förrymt barn ett tänt ljus i fönstret för att låta hen veta att han fortfarande väntar på barnets återkomst.
Således behandlar låten känslor av förlust och ensamhet, men även hopp och vikten av tillhörighet bland oss individer. Det är med hjärtskärande leverans Praers omringar denna starka berättelse med stora synthar, organisk instrumentering och en drömsk aura. Allteftersom växer sig låten dessutom starkare och när vi når slutet är det med största sannolikhet inte ett öga torrt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011